Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Shenzhen Shuran Sports Equipment Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. αθλητικού εξοπλισμού ShuRan, ΕΠΕ είναι κατασκευαστής και εμπορική επιχείρηση που ειδικεύεται ιδιαίτερα στην καινοτομία και την παραγωγή των εξαρτημάτων γκολφ και των μερών κάρρων γκολφ & των βιομηχανιών εξαρτημάτων. Το ShuRan είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές σε Shenzhen με τις ετήσια πωλήσεις μέχρι US$12 εκατομμύριο το 2021.

 

Το ShuRan ιδρύθηκε στις 28 Ιανουαρίου 1998, από CIO (κύριος αξιωματικός πληροφοριών) Δαβίδ Hou και CEO (Διευθύνων Σύμβουλος) Regor Hou για να αναπτύξει και να κατασκευάσει τα εξαρτήματα γκολφ με τις εξοπλισμένες καλά εγκαταστάσεις. Η έδρα ShuRan βρίσκεται στη νέα περιοχή Dapeng, Shenzhen που αντιμετωπίζει στο Χονγκ Κονγκ και μόνο τον ημίωρο μακριά πλησιάζοντας λιμένα Yantian που έχει πρόσβαση στις μεταφορές και είναι κατάλληλη παίρνοντας τις αποστολές φορτωμένες και στο νερό στους πελάτες. Όπως έχοντας τα πλεονεκτήματα της μακροπρόθεσμης σταθερότητας αλυσιδών εφοδιασμού και των διεθνών ποιοτικών προτύπων, ShuRan εγκρίνεται για την παροχή των εξαρτημάτων γκολφ στην Α.Ε. Walmart στη Βόρεια Αμερική.

 

Για να ενισχύσει και να επεκτείνει την επιχείρησή του σθεναρά για τη βιώσιμη ανάπτυξη στη βιομηχανία γκολφ, τη θυγατρικές εισαγωγή Lianjia και την εξαγωγή που ανταλλάσσουν τη Co., το ΕΠΕ μπήκε στην αγορά μερών & εξαρτημάτων κάρρων γκολφ και ιδρύθηκε στις 10 Αυγούστου 2018. Το ShuRan είχε μεταφέρει όλη την επιχείρηση κάρρων γκολφ στο υποκατάστημα, και Lianjia άρχισε την επιχείρηση. Το υποκατάστημα παρουσιάζει τη διαθεσιμότητα του καταλόγου και της συνεργασίας στο μοντέρνο κόσμο του Διαδικτύου, μέσα Lianjia το πιό προηγμένο πρότυπο «του κρότου και του κονιάματος» για να ικανοποιήσει τις ανάγκες παγκοσμίως.

 

Η αποστολή μας είναι να εκπληρώσουμε την ανώτερη ποιότητα, τη γρήγορη απάντηση, τη μεγάλη ποικιλία, και τις ανταγωνιστικές τιμές για να καταστήσει τους πελάτες ικανοποιώ?ς με τα μέρη & τα εξαρτήματα κάρρων γκολφ ShuRan.

 

 

 

«Shu-έτρεξε» και «το S» είναι Αναγνωρισμένα εμπορικά σήματα της Co. αθλητικού εξοπλισμού ShuRan, ΕΠΕ.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Co. αθλητικού εξοπλισμού Shuran Shenzhen, ΕΠΕ που καθιερώνεται το 1998. Αφιερώσαμε στο reaserch και την ανάπτυξη, σχέδιο, και παραγάγαμε τα διάφορα είδη πλαστικών φορμών στην αρχή.

 

Το 2004, η επιχείρησή μας προώθησε τα προϊόντα για πρώτη φορά και έτσι εισαγάγαμε ένα νέο στάδιο. Αρχίσαμε να βάζουμε «την ποιότητα πρώτα, πελάτης πρώτιστος» ως επιχειρησιακή φιλοσοφία μας.

 

Το 2008, αρχίσαμε για να περιλάβουμε στη βιομηχανία εξαρτημάτων γκολφ. Κατά τη διάρκεια του χρόνου συνεργαστήκαμε με τις ΗΠΑ και τον Καναδά WalmartCallaway, το Wilson, την υπερηφάνεια, IZZO, το στόχο, Dunlop, το κύριο κ.λπ. Μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις του πελάτη, όπως προσαρμόστε το λογότυπο, χρώμα, που συσκευάζει κ.λπ., αναπτύξαμε επίσης τα προϊόντα εξαρτημάτων γκολφ μας.

 

Το 2015, περπατήσαμε στη βιομηχανία εξαρτημάτων κάρρων γκολφ. Δημιουργήσαμε το εμπορικό σήμα μας shu-τρέξαμε και χτίσαμε την ιδιωτική αποθήκη εμπορευμάτων αμερικάνικης εταιρίας και των ΗΠΑ. Τρέχουμε επίσης το εργοστάσιό μας σε Shenzhen. Λόγω αυτών των πλεονεκτημάτων, μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες υψηλό - ποιοτικά προϊόντα και αποδοτική υπηρεσία. Έχουμε συνεργαστεί με πολλές επιχειρήσεις στην Αμερική, τον Καναδά, την Αυστραλία, τις Φιλιππίνες κ.λπ. Εκτός από την πλατφόρμα Alibaba, πωλούμε επίσης τα προϊόντα μας στο Αμαζόνιο ΗΠΑ. Θα σας υποστηρίξουμε εφ' όσον έχετε την πρόθεση.

 

Είμαστε δεσμευμένοι να παρέχουμε υψηλό - ποιοτικό προϊόν και ανώτερη υπηρεσία.

Shenzhen Shuran Sports Equipment Co.,Ltd Shenzhen Shuran Sports Equipment Co.,Ltd Shenzhen Shuran Sports Equipment Co.,Ltd
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : Shu-έτρεξε

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ετήσιες πωλήσεις : $12,000,000-$12,800,000

Ιδρύθηκε Έτος : 1998

Εξαγωγή pc : 80% - 90%